Management

Goede communicatie vraagt ook om een goede organisatie. Wie doet wat? Hoe zorgen we dat iedereen optimaal kan functioneren?

 

Als interim communicatieprofessional heeft Hans Scholten in veel keukens mee gekeken. Hans weet wat werkt en wat niet. Hans geeft als interim-manager sturing aan uw communicatie-afdeling en helpt om zaken op orde te brengen.

 

Als communicatiemanager gaat Hans op zoek naar de talenten in het team en naar de meest geschikte taakverdeling. Werkplezier en motivatie zijn daarbij leidend.

Coaching

 

Het is fijn om iemand te hebben die even mee denkt of mee kijkt. Hans is beschikbaar als coach voor communicatieprofessionals en bestuurders. Hij houdt hen respectvol de spiegel voor en helpt hen om nieuwe wegen te ontdekken.

De Dagploeg

Printemps Advies werkt met een aantal communicatieprofessionals samen in de Dagploeg. Dit collectief staat organisaties¬†terzijde bij visieontwikkeling van en de realisatie van bestuurlijke ambities. De Dagploeg helpt om de interactie met de buitenwereld te verbeteren. Om een communicatieteam te richten op nieuwe opgaves en daar waar nodig te coachen. Met een professional van De Dagploeg haalt u zo’n¬†duizendpoot in huis. Een dag per week, desgevraagd voor een langere periode.

Dedagploeg logo