Training

Printemps Advies ontwikkelde met Cornelissen Communicatie een leergang Strategische Communicatie voor Basisschooldirecteuren. Deze leergang wordt sinds 2016 aangeboden via de Algemene Vereniging voor Schoolleiders (AVS).
Mediatraining

 

Hans Scholten verzorgt met actrice Afke Weltevrede presentatie en mediatrainingen op maat. Daarbij werken ze samen aan uw performance in de omgang met journalisten op camera, voor de radio en op schrift. Bekijk hier de flyer.

WenS

Teambuilding

 

Samenwerken gaat niet altijd van zelf. Het helpt om de samenwerking eens tegen het licht te houden. Waarom doen we de dingen die we doen? En hoe zitten we als team in de wedstijd? Hans Scholten van Printemps Advies is gecertificeerd Mapstell guide en kan individueel of teams helpen om meer zicht te krijgen op karakters en werkwijzen.

Hans ontwikkelde samen met Mapstell guide Eveline van Ommeren een leergang Persoonlijk Leiderschap in de Wereld van Verschil. Deze leergang is gecertificeerd voor herregistratie voor het SRPO, het schoolleidersregister Primair Onderwijs.

Hans is geregistreerd in het Centraal register voor Kortdurend Beroepsonderwijs CRKBO.

crkbo logo